Cégünkről

Küldetésünk

Immár több mint egy évtizedes fennállásunk óta ugyanaz a cél vezérel bennünket minden egyes nap: minőségi orvosi ellátást szeretnénk nyújtani pácienseinknek, elérhető áron. Betegellátó központunk tizenhat különböző szakrendelésén magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakorvosaink mindent megtesznek az Ön gyógyulása érdekében.

Szakrendelőinket a legmodernebb eszközökkel szereltük fel annak érdekében, hogy betegeink a legkiválóbb szolgáltatásban részesüljenek. Nálunk Ön beutaló nélkül, minimális várakozási idővel, kulturált, klimatizált környezetben juthat minőségi egészségügyi ellátáshoz.

“Az orvos kezel, a természet gyógyít.”
Arbiter Petronius Gaius

Betegellátó központunk

A Regionális Egészségügyi Oktatási és Fejlesztési Nonprofit Kft., vagyis röviden a REOF a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumának területén működik. Betegellátó Központunk bármely irányból könnyen megközelíthető és sok férőhelyes parkolóhellyel rendelkezik.

Munkatársaink több nyelven – többek között ukránul, oroszul és románul is – anyanyelvi szinten beszélnek, és lehetőség szerint minden problémára igyekeznek megoldást találni. Igény esetén tolmácsolást, szakfordítást, betegkísérést és betegszállítást is biztosítunk a hozzánk forduló pácienseknek. Mindezt segítőkész kollégákkal, otthonos légkörben, a lehető legrövidebb idő alatt biztosítjuk.

REOF Nonprofit Kft.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt. 98.
Központi iroda: Elméleti Tömb alacsonyföldszint
Telefon: (+36) 52 444-222
Mobil: +36 30 630 5027
E-mail: info@reof.hu
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00-16:00

Elérhetőségek

Cím

4032 Debrecen, Nagyerdei Krt. 98.

Telefon

(+36) 52 444-222

Mobil

+36 30 630 5027

Email

info@reof.hu