kepgaleria (1)Cégünk, a Regionális Egészségügyi Oktatási és Fejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (REOF) oktatási, kutatási, betegellátási profilokkal rendelkezik. A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum területén található a Térítéses Betegellátó Központ, mely a központi ügyintézés helyszíne.

Ügyfélszolgálati Irodáinkban fogadjuk a térítés ellenében betegellátásra jelentkezőket színvonalas, kulturált váróhelységben. Kollégáink gyorsan, pontosan, kevés várakozási idővel segítenek az ügyintézésben.

kepgaleria (10)Munkatársaink több nyelven (ukrán, orosz, román) anyanyelvi szinten beszélnek, és lehetőség szerint minden problémára igyekeznek megoldást találni. Az ügyintézés kiterjed a szakvizsgálati időpontfoglaláson túl igény szerint tolmácsolásra, szakfordításra, betegkíséretre, betegszállításra is. Járóbeteg részlegünkön kiemelt figyelemmel és törődéssel foglalkozunk ügyfeleinkkel. A szakorvosi rendelések (belgyógyászati, kardiológiai, szemészeti, nőgyógyászati, reumatológiai, neurológiai, bőrgyógyászati, neurológiai, gyermekgyógyászati) mellett lehetőség van teljes körű ultrahang-, és laboratóriumi diagnosztikára, valamint terheléses EKG, 24 órás vérnyomás-, és szívritmus monitorozás elvégzésére is. Minderre minimális várakozási idővel, kultúrált, klimatizált környezetben van lehetőség.

Külső és belső közreműködőink igénybevételével a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum által nyújtott betegellátási szolgáltatások egész palettájával várjuk a hozzánk fordulókat.

Ügyviteli irodánkban fogadjuk a REOF Nonprofit Kft-vel szerződött, és szerződni kívánó ügyfeleinket, akiket segítünk vállalkozásuk elindításában, a jogszabályok közötti eligazodásban, számlázásban, pénzügyi ügyintézésben. A sikeres együttműködés garanciája udvarias és felkészült kollégáink többéves szakmai tapasztalata mellett a nagy ügyfélszolgálati alapterület, valamint az otthonos légkör.