Ellátások

Az összetett sebészi ellátásba beletartozik az emésztőszervek, a mellkas és az erek sebészete, valamint a pajzsmirigybetegségek műtéti ellátása és a szervtranszplantáció is.

Anyagcserezavarokat, autoimmun betegségeket, ereket, mirigyeket, emésztőrendszert érintő betegségeket és reumás panaszokat gyógyító szakrendelés.

A bőr megbetegedéseivel, allergiás tünetekkel és bőrtünettel együtt járó szexuális úton terjedő betegségekkel foglalkozó szakrendelés.

A bőr megbetegedéseivel, allergiás tünetekkel és bőrtünettel együtt járó szexuális úton terjedő betegségekkel foglalkozó szakrendelés.

A nyelőcsővel, gyomorral, vékony- és vastagbéllel, a hasnyálmiriggyel, a májjal és az epével kapcsolatos panaszokkal ehhez a szakrendeléshez javasolt fordulni.

Szakrendelésünkön újszülöttkortól 18 éves korig a gyermekek gyógyítása országosan és nemzetközileg elismert, tapasztalt szakorvosok irányítása mellett történik.

Szakrendelésünk a szív és az erek betegségeivel foglalkozik, de ide tartozik a magas vérnyomás és a mellkasi fájdalom kezelése is.

Betegeinknek mammográfia, MR, Röntgen, ultrahang és angiográfiás vizsgálatot biztosítunk intézményünkben a legmodernebb képalkotó eszközök segítségével.

Az idegrendszerrel kapcsolatos panaszok kezelését tűzte ki célul ez a szakrendelés. Fejfájással és alvászavarral küzdő pácienseink számára is itt találunk megoldást.

Betegeinket az általános nőgyógyászati és terhes ambulancia mellett gyermeknőgyógyászati, meddőségi, menopauza, genetikai, endokrin és onkológiai szakrendelések várják.

A daganatos betegek kezelését sebészből, onkológusból, sugárterapeutából és radiológusból álló szakmai stáb tervezi meg a nemzetközi szakmai eljárások figyelembevételével.

A tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel és azok kezelésével foglalkozó szakrendelésünkön végtag-, gerinc-, és izompanaszoktól szenvedő betegeinket gyógyítjuk.

Modern, európai színvonalú környezetben és eszközparkkal várjuk a rehabilitációra szoruló kedves betegeket.

Szakrendelésünk mozgásszervi megbetegedésekkel, gyulladásos és degeneratív tünetekkel foglalkozik, különösen nagy hangsúlyt fektetve a gyulladásos-autoimmun ízületi betegségek kezelésére.

A Szemklinika a lézeres szemműtétek nemzetközileg elismert országos központja. A beavatkozások elvégzéséhez hat különböző lézer áll rendelkezésünkre.

A Tüdőgyógyászati Klinika fő szakmai profiljai a tüdődaganatos, az asztmás, a COPD-s, a tbc-s betegek és a légúti allergiában szenvedők szakellátása, gondozása.

Szakrendelésünk a vese, a vesemedence, a húgyhólyag és az elvezetőrendszer, valamint a férfi külső és belső nemi szervek működési rendellenességeivel, betegségeivel foglalkozik.