A REOF Nonprofit Kft. a DEOEC olyan oktatási feladatainak ellátását végzi, mely feladatok ellátására a DEOEC-nek nincs elegendő kapacitása, illetve egyedi, időszakos vagy meghatározott alkalmanként, időben rendszertelenül ellátandó.

A DEOEC az oktatási feladatok maradéktalan teljesítéséhez, a szak-, és továbbképzés, változatlan színvonalon történő ellátásához a személyi feltételeket részben, a REOF Nonprofit Kft-vel történő együttműködéssel biztosítja. A szakorvosjelöltek elméleti és gyakorlati oktatásával kapcsolatos feladatok ellátása történik a REOF Nonprofit Kft. által.

Jelentkezni:

Önéletrajz

Motivációs levél

Email cím (kötelező)

A szakképzésben felkért oktató:

  • megtartja a szakképzés követelményrendszerében előírt, a szakma legújabb elméleti és gyakorlati ismereteit tartalmazó kötelező tanfolyamok előadásait és vezeti gyakorlati képzését.
  • a szakképzendők gyakorlati képzésében tutori / mentori feladatokat lát el.
  • bizottsági elnökként vagy tagként részt vesz a rezidensek rendszerbevételi eljárásában.
  • tudományos továbbképző előadásokat és/vagy gyakorlatokat tartanak a régió egészségügyi szakemberei számára.
  • részt vesz az egészségügyi szakmenedzser képzés, a szakpszichológiai képzés és az államvizsgás gyógyszerész hallgatók gyakorlatának ellátásában.

A REOF Nonprofit Kft. a feladatait megfelelő képesítéssel, előírt tudományos minősítéssel és megfelelő felsőoktatási gyakorlattal rendelkező személyekkel látja el.

A REOF Nonprofit a szak- és továbbképzések szervezését, lebonyolítását a Szak- és Továbbképzési Központtal együttműködve végzi.

Bejelentkezéshez hívjon a +36 52 444 222 telefonszámon!