A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumban 2007 óta működik szervezett formában a térítéses betegek ellátása. A Térítéses Betegellátó Központban az egészségbiztosítással nem rendelkező, illetve az adott szolgáltatás kapcsán egészségbiztosítási kártyájukat igénybe venni nem kívánó páciensek ellátásszervezését végezzük.

Célunk, hogy a hozzánk látogató betegek részére a legmegfelelőbb specialista kiválasztását biztosítsuk. Biztosítjuk a betegellátás személyre szabott, kényelmes, magas színvonalon, diszkrét környezetben történő megvalósulását. A Központunkban működő szakorvosi rendelőinkben várakozás nélkül, kellemes körülményeket biztosítva tudjuk a leggyakoribb szakterületek járóbetegellátását biztosítani.

Szolgáltatásaink az orvostudomány területén ma elérhető legkorszerűbb eszközök segítségével és szakmai háttérrel történnek . Az egyszerűbb eszközös vizsgálatoktól a bonyolult szívsebészeti beavatkozásokon át az őssejt transzplantációig minden, ma rendelkezésre álló egészségügyi szolgáltatást végzünk.

Az ellátás színvonalának növelése érdekében 2010 óta korszerűen felszerelt szakrendelőinkben lehetőséget biztosítunk különböző szakterületek járóbetegellátására (belgyógyászat, endokrinológia, gasztroenterológia, reumatológia, kardiológia, nőgyógyászat, szemészet). A szakorvosi vizsgálat mellett laboratóriumi és eszközös vizsgálatokra is lehetőséget biztosítunk. A vékony- és vastagbél betegségek diagnosztikájának egyik legkorszerűbb módszere a kapszula endoszkópia, amelynek legújabb fejlesztésű modellje Magyarországon elsőként nálunk vált elérhetővé.

Panaszmentes látogatóink részére különböző profilú, komplex szűrővizsgálatokat kínálunk, amelynek kivitelezése a betegek igényeit szem előtt tartva várakozás nélkül, a legrövidebb időráfordítással, gördülékenyen történik.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, számíthat segítségünkre!

A térítéses betegek ellátását a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum a REOF Nonprofit Kft -vel együttműködve végzi. A számla kiállítója a REOF Nonprofit Kft.

A REOF Nonprofit Kft. a kezdetektől, mint közreműködő folytatja térítéses betegellátás tevékenységét járó-, illetve fekvőbeteg ellátás formájában további közreműködők igénybevételével.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Térítéses betegellátás tevékenység gazdasági társaság vagy szabadfoglalkozású egyéni vállalkozói jogviszonyban történhet.

A szerződéskötés előfeltétele a számlaképesség, továbbá szakorvosi végzettség.

Gazdasági társasággal közreműködői szerződést, szabadfoglalkozású egyéni vállalkozóval megbízási szerződést kötünk.

Minden szerződés melléklete tartalmazza az aktualizált árlistát, ami a betegek által befizetett összegekkel megegyezik. A tevékenység csak az adott intézetvezető hozzájárulásával kezdhető meg, a szerződést aláírásával ellen jegyzi. ÁNTSZ engedély és biztosítás minden közreműködő számára szükséges, melyek egy példányát fénymásolatban kérjük eljuttatni hozzánk.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a szerződéskötéssel, teljesítésigazolással, számlázással kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Személyesen: DEOEC Elméleti Tömb alagsora, ügyfélszolgálat

Telefonon: 06/52/411-717/56720 mellék

Email: monokia@reof.hu

Szívesen állunk szerződött, vagy szerződni kívánó partnereink rendelkezésére!

Bejelentkezéshez hívjon a +36 52 444 222 telefonszámon!