A DEOEC a progresszív betegellátás csúcsán elhelyezkedő, kiemelkedő szaktudású és szakismeretű munkatársakat foglalkoztató, sok évtizedes gyógyítási, oktatási és kutatási múlttal és tapasztalattal rendelkező egyetemi betegellátó központ.

A Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrumának közreműködőjeként az ügyeleti tevékenységet a REOF Nonprofit Kft. a megalakulása óta végzi, amelyet járó illetve fekvőbeteg ellátás formájában további közreműködők igénybevételével teljesít.

Ügyeleti tevékenységre gazdasági társaság vagy szabadfoglalkozású egyéni vállalkozó jelentkezhet, valamint fontos szempont, hogy a szerződéskötés előfeltétele a számlaképesség, illetve a szakvizsga megléte.

Ha ügyeleti tevékenységét egészségügyi szolgáltatóként szeretné végezni társas, illetve egyéni vállalkozás formájában, akkor társaságunkkal szerződést kell kötnie.

Szerződés kötését ügyfélszolgálati irodánkban személyesen (Elméleti Tömb alagsor), telefonon: 06/52/411-717/54859 melléken, email-ben: telekizs@reof.hu kezdeményezheti.

Többéves gyakorlattal rendelkező kolléganőnk szívesen áll rendelkezésére a tárgykörben felmerülő kérdéseivel.

A szerződéshez szükséges adatok:

Email cím (kötelező)

Cégnév

Adószám

Bankszámlaszám

Közreműködő címe

Az ügyeletet végző orvos neve

Szakorvosi végzettsége(i)

Intézet megnevezése, ahol az ügyeletet ellátja

A szerződés megkötésének dátuma

Szerződéskezdeményezőt a fenti adatokkal lehet indítani fenti elérhetőségek bármelyikén.

Az ügyeleti tevékenység elszámolása havonta történik. Teljesítésigazolás után szerződéses partnereinknek kiküldött értesítő alapján kiállított számla szerinti összeget a REOF Nonprofit Kft átutalással teljesíti.

Bejelentkezéshez hívjon a +36 52 444 222 telefonszámon!